24-uurs loodgieter nodig? Dag en nacht bereikbaar!

24-uurs loodgieters

Heeft u een noodgeval en zoekt u een 24-uurs loodgieter? Voor de meeste problemen met uw afvoer in huis kunt u een aantal dagen zonder problemen wachten op een reparatie. Heeft u bijvoorbeeld een verstopte gootsteen of een klein lek, dan is dat niet iets waar u zich direct zorgen over hoeft te maken. Hiervoor zult u niet in het holst van de nacht of tijdens een officiële feestdag een loodgieter inschakelen. Er kunnen echter problemen zijn die behoorlijke overlast kunnen veroorzaken en die niet genegeerd kunnen worden. We hebben het dan over ernstige lekkage, geen warm water of een ander sanitair probleem dat niet tot de ochtend kan wachten.

Het is dan noodzakelijk dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Hieronder vindt u een volledige lijst van 24-uurs loodgieters diensten die wij u kunnen aanbieden:

Bel: 06-28791793

24-uurs loodgieters

Als u sanitair problemen in uw huis heeft, kunt u proberen het zelf te verhelpen, maar niet elk probleem is eenvoudig op te lossen. U heeft mogelijk problemen met uw cv-ketel of een lekkage die u niet kunt stoppen. Wanneer dat gebeurt, moet u op zoek naar professionele hulp van een loodgieter(sbedrijf). Als de problemen zich voordoen in het weekend of midden in de nacht, kunt u een 24-uurs loodgieter zoeken. Zodra u contact opneemt met een 24-uurs loodgieter kan er professionele hulp worden geboden om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Uiteraard kan niet elk probleem met uw afvoer direct worden verholpen; er kunnen onderdelen of leidingen stuk zijn die moeten worden vervangen. Om deze te repareren, zijn de juiste materialen nodig en wellicht moet u nog wachten tot de volgende werkdag voordat alles weer zonder problemen functioneert. De loodgieter zal wel voor u kunnen identificeren waar het probleem ligt en kan de situatie stabiliseren totdat de volledige reparatie kan worden uitgevoerd.

24-uurs ‘Nood’gieters

Heeft u een lekkage in uw centrale waterlijn die u niet kunt stoppen? In dit geval kunt u het beste direct uw watertoevoer afsluiten. Hierdoor zal de lekkage stoppen, maar helaas heeft u hierdoor ook geen water in uw huis. Als dit op een onhandig tijdstip gebeurt kan een 24-uurs professional hulp bieden. Zodra u een ‘nood’gieter heeft gevonden, kan deze u vertellen wat u moet doen totdat ze bij u thuis arriveren. Bij aankomst kunnen zij voor u identificeren waar het probleem ligt en kan het zo snel mogelijk gerepareerd worden. Ook in het geval dat er nog onderdelen nodig zijn waar de noodgieter op dat moment niet over beschikt, kan een tijdelijke reparatie hulp bieden en kunt u weer rustig gaan slapen.

24-uurs loodgietersdiensten

Bent u op zoek naar een 24-uurs loodgieter om uw lekkende kraan of douchekop te repareren? Deze kwesties kunt u niet negeren, maar het zijn ook geen problemen waar u midden in de nacht een oplossing voor nodig heeft. Het hebben van een lekkende kraan betekent immers niet dat de kraan niet functioneel is; u kunt nog steeds uw gezicht wassen en douchen. Als u echter een lekkage in uw afvoer heeft of problemen met u verwarming, kunt u het beste op zoek gaan naar een 24-uurs loodgieter. Een loodgieter die 24 uur per dag werkt, reageert zo snel mogelijk op uw noodgeval om uw probleem op te lossen.

De beschikbare diensten van 24-uurs loodgieters zijn:

 • Afvoer en riool reiniging
 • Herstellen van lekkage
 • Herstel van beschadigde afvoeren
 • Reparaties aan kranen en douches
 • Reparaties voor funderingen
 • Sanitair inspecties

24-uurs loodgieters afvoer en rioolreiniging

Heeft u een verstopping probleem dat niet kan wachten tot de ochtend? Dan is een 24-uurs loodgieter wat u zoekt! Als het water helemaal niet meer wordt afgevoerd, betekent dit dat u het zo snel mogelijk moet laten repareren, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw sanitair.

Mogelijke verstopte afvoeren die meteen moeten worden verholpen, zijn:

 • Een verstopt toilet.

Als uw toilet volledig verstopt is, betekent dit dat u het (beter) niet kunt gebruiken. Als de nood hoog is, wilt u liever niet op zoek gaan naar een openbaar toilet of een boom in het bos.

Vaak kunt u een ontstopper gebruiken als het een kleine verstopping betreft, maar als het probleem groter is, heeft u professionele hulp nodig. Dit is het moment waarop u een 24-uurs loodgieter kunt bellen om het toilet voor u te ontstoppen.

 • Een verstopte gootsteen in keuken of badkamer.

Is de gootsteen in uw keuken of badkamer volledig verstopt? Dat kan betekenen dat u al eerder afvoerproblemen had, maar deze heeft genegeerd. Na verloop van tijd hoopt een verstopping zich steeds meer op en werkt de afvoer helemaal niet meer. Het water loopt niet meer weg en blijft in de gootsteen staan. Om ervoor te zorgen dat de afvoer van uw spoelbak weer functioneel is, moet u deze ontstoppen. Als u hiervoor niet de juiste kennis heeft of u kunt er niet goed bij, dan kan professionele hulp van een 24-uurs loodgieter uitkomst bieden.

 • Een verstopte badkuip.

Als de afvoer van uw badkuip verstopt is, kunt u geen bad meer nemen, mits u heel ouderwets het vieze water uit het bad wilt verwijderen met een emmer. Stilstaand water is de ideale plek voor de ontwikkeling van bacteriën en ziektekiemen die schadelijk zijn voor uw gezondheid, daarom moet de afvoer zo snel mogelijk ontstopt worden. Het is echter niet eenvoudig om toegang te krijgen tot de afvoer en pijpleidingen van uw badkuip. De meest voorkomende reden dat uw badkuip verstopt raakt, is door haar. Als dit gebeurt, zal het gebruik van een ontstopper u niet meer helpen. U moet professionele hulp zoeken, ongeacht de dag of tijdstip. Nadat u uw probleem heeft gemeld bij de 24-uurs loodgieter, zal deze zo snel mogelijk op uw noodgeval reageren.

24-uurs reparatie van lekkage

Heeft u een lekkage in uw huis en moet dit direct worden verholpen? Het maakt niet uit of het een lek is in uw riolering of de centrale waterlijn, u kunt het niet zomaar negeren. Als u dat wel doet, zult u op den duur wateroverlast krijgen, met alle gevolgen van dien voor uw vloer, meubels, stopcontacten en mogelijk uw plafond. U kunt het beste direct een lege emmer of handdoeken onder de lekkage plaatsen en de watertoevoer afsluiten. Op die manier voorkomt u dat het water zich verspreidt en heeft u tijd om professionele hulp in te schakelen.

Mogelijke lekken die zo snel mogelijk moeten worden verholpen, zijn:

 • Lekkende riolering in de badkamer.

Heeft u een lekkage in uw badkamer en kunt u het niet stoppen? Dat betekent mogelijk dat er iets  van zijn plaats is gekomen en dit zo snel mogelijk moet worden opgelost, voordat uw hele badkamer volstaat met water een hierdoor waterschade ontstaat in de rest van uw huis. De afvoeren moeten worden losgekoppeld, schoongemaakt en op de juiste manier worden geïsoleerd, zodat u ze opnieuw kunt gebruiken. Een 24-uurs loodgieter kan dit voor u doen, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw badkamer.

 • Lekkende afvoeren in de keuken.

Heeft u een lekkage in de wasbak van uw keuken? Als u een voedselrestenvermaler gebruikt, is het niet ongewoon dat dit probleem zich voordoet. De trillingen die veroorzaakt worden door de voedselrestenvermaler kunnen ervoor zorgen dat de leidingen van hun plaats komen en gaan lekken. Om weer een volledige functionele wasbak te hebben, is het verstandig dit zo snel mogelijk te laten repareren, zodat al het water weer op de juiste manier wordt afgevoerd.

 • Lekkend toilet.

Is het u opgevallen dat u toilet aan de achterkant lekt? Dit is een van de gevaarlijkste lekken om te negeren. Deze afvoer zorgt ervoor dat uw behoeften naar het riool gebracht worden en daarmee is het de uitgelezen plek voor bacteriën en ziektekiemen om zich te nestelen en te vermenigvuldigen. Dit soort lekken kunnen u en uw gezin ernstig ziek maken en u kunt last ondervinden van sterke geuren uit de riolering, waardoor duizeligheid, maagproblemen en zelfs de mogelijkheid van flauwvallen ontstaat. Deze afvoer moet daarom zeer goed geïsoleerd zijn en een lekkage moet zo snel mogelijk worden verholpen. Omdat het niet altijd eenvoudig is om het lek te lokaliseren, heeft u professionele hulp nodig. Onze 24-uurs loodgieters weten hoe belangrijk uw veiligheid voor u is en zullen zo snel mogelijk naar uw huis komen om eventuele gezondheidsrisico’s te voorkomen. Uw toilet wordt gerepareerd, de lekkage opgelost en u kunt weer veilig gebruik maken van uw toilet. 

 • Lekkende centrale watervoorziening.

Wat doet u als uw centrale watervoorziening lekt? Voordat u de telefoon pakt en een 24-uurs loodgieter belt, moet de watertoevoer worden afgesloten. Op deze manier stopt u de lekkage en voorkomt u mogelijk grotere problemen. Als u de watertoevoer niet afsluit loopt u een risico op brand of elektrische schok. Het afsluiten van de watertoevoer betekent echter niet dat uw probleem is opgelost, u heeft immers geen watervoorziening en ook uw cv-ketel zal niet meer werken vanwege de lage waterdruk in de leidingen. Daarom moet u een 24-uurs loodgieter bellen om het voor u te laten repareren. Een lekkage in uw centrale watertoevoer heeft de hoogste prioriteit en een 24-uurs loodgieter kan u direct vertellen wat u moet doen totdat hij bij u thuis aankomt en het probleem bekijkt. Afhankelijk van de lekkage, is de kans groot dat het lek tijdelijk zal worden gerepareerd. Uw loodgieter heeft de juiste materialen nodig voor de klus en kan vaak de volgende werkdag een blijvende reparatie uitvoeren.

24-uurs reparatie beschadigde afvoeren

Heeft u schade aan uw leidingen en moeten deze gerepareerd worden? Bij beschadigde leidingen moet er zo snel mogelijk gehandeld worden. Het lekken zal niet uit zichzelf stoppen en het probleem treed telkens op zodra u het water gebruikt. Zelfs als u het water uitzet, zal er nog water vast blijven zitten en blijft het lek bestaan. In sommige gevallen zijn uw leidingen dan ook niet alleen ontwricht maar mogelijk ook beschadigd. Mogelijke schade aan leidingen zijn: 

 • Losse verbindingen van de leidingen.

In dit geval moeten de afvoeren correct worden geïsoleerd. Het beste is om teflontape aan te brengen of te vervangen. 

 • Gebarsten leidingen.

In dit geval zijn er twee verschillende opties om ze te repareren; isoleer de scheur of vervang de leiding met een nieuwe.

 • Gebroken leiding.

Dit is niet iets dat eenvoudig kan worden opgelost om het water tegen te houden en een tijdelijke reparatie voorkomt geen problemen in de toekomst. In dit geval moet de leiding volledig vervangen worden.

In alle bovenstaande gevallen kunt u het beste een 24-uurs loodgieter inhuren om uw leidingen te laten repareren.

24-uurs kranen en douche reparaties

Heeft u problemen met uw kraan of douche? Als uw kraan of u douche buiten gebruik is, kan dat knap vervelend zijn en wilt u het probleem zo snel mogelijk laten repareren. U moet dan op zoek naar een 24-uurs loodgieter zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw sanitair. Het kan zijn dat er slechts een kleine ring of flens moet worden vervangen; dit is iets wat binnen 10 minuten verholpen kan worden zodat u de kraan of douche snel weer kunt gebruiken. Er kan echter een geval zijn waarbij de kraan of de douche niet kan worden gerepareerd en deze moet worden vervangen. Helaas heeft een loodgieter niet een volledige set kranen en douches bij zich, dus het kan zijn dat u tot de volgende werkdag moet wachten op vervangend materiaal.

24-uurs fundering reparaties

Heeft u een waterlek in uw kelder of in uw fundering? Dit probleem kunt u beter niet negeren en professionele hulp inschakelen is een noodzaak. De fundering van uw huis mag niet beschadigd raken; als er sprake is van een langdurige lekkage, kan er zeer ernstige schade aan uw huis ontstaan, uw huis staat of valt immers met de fundering. Schakel daarom, zodra u merkt dat er er een lekkage is, een 24-uurs loodgieter in om de afvoeren en leidingen in uw fundering te komen repareren. Als het probleem zich midden in de nacht voordoet kan de loodgieter uiteraard geen gereedschappen gebruiken die overlast veroorzaken voor uw buren; de loodgieter zal u echter een tijdelijke oplossing bieden. Het probleem is dan in ieder geval vastgesteld en de volgende dag kan uw loodgieter de juiste materialen meenemen om de reparatie voor u uit te voeren.

24-uurs sanitaire inspecties

Is het u opgevallen dat er ergens water lekt of dat de afvoerleidingen verstopt zijn? Kunt u de locatie van het probleem niet identificeren en heeft u professionele hulp nodig? Als u zich zorgen maakt over uw waterleiding dan heeft u mogelijk een sanitaire inspectie nodig. Het maakt niet uit hoe laat het is, zodra u merkt dat er iets niet klopt en u wilt niet wachten tot de volgende dag, zoek dan een 24-uurs loodgieter om een inspectie voor u uit te voeren. Een professionele loodgieter kan uw leidingen van binnenuit controleren en eventuele problemen vaststellen. Zodra het probleem is geïdentificeerd, kan hij met de reparatie beginnen. Wacht dus niet langer tot er een groot probleem ontstaat en vraag uw inspectie nu aan!

24-uurs loodgieters in de buurt

Als u op zoek bent naar een loodgieter die snel bij u voor de deur staat, dan kunt u het beste zoeken naar loodgieters die bij u in de buurt wonen. U wilt niet dat uw loodgieter midden in de nacht nog 50 kilometer moet rijden als u een noodgeval heeft. Zoek daarom met behulp van Google naar een 24-uurs loodgieter, u kunt direct zien hoever ze bij u vandaan zijn en daarnaast welke diensten zij kunnen bieden.

Was dit artikel nuttig voor uw vragen over 24-uurs loodgieters? Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bel: 06-28791793