Residentiële afvoerreiniging nodig?

Residentiële afvoerreiniging

Heeft u verstoppingsproblemen en bent u op zoek naar riool- en afvoerreiniging voor uw woning?

Als u problemen heeft met het afvoersysteem en u kunt het niet zelf repareren, dan zijn wij er voor al uw afvoerproblemen! Om ervoor te zorgen dat uw riool volledig functioneel is, moet deze regelmatig worden onderhouden. Zelfs als alles er goed uitziet, kan een afvoer op een bepaald punt verstopt raken en dit zal uiteindelijk een groter probleem opleveren. Zelfs een klein verstoppingsprobleem in uw gootsteen kan uiteindelijk een groter probleem gaan vormen dat moeilijk te repareren is. Hierdoor kunnen uw rioolleidingen, uw vetopvangbak en zelfs uw septic tank niet goed werken. Hieronder vindt u een lijst met mogelijke problemen, hoe u ze kunt vermijden en wat voor soort diensten wij aanbieden.

 1. onderhoudsdiensten voor rioolreiniging
 2. Rioleringsreiniging
 3. Afvoerput van uw woningen
Bel: 06-28791793

Onderhoudsdiensten voor rioolreiniging

Een klein verstoppingsprobleem met uw gootsteen, badkamer of toilet kan heel eenvoudig worden opgelost. Als u echter niet alles volledig schoonmaakt kan dit in de toekomst tot grotere probleem leiden. Als u de leidingen te vaak loskoppelt en opnieuw aansluit, kan dit ertoe leiden dat ze gaan lekken en daarnaast heeft elk onderdeel van uw riolering een andere aanpak nodig. Dit kan komen doordat er slecht bij kunt of de wijze waarop de leidingen geïnstalleerd zijn. Wanneer u het zelf niet kunt verhelpen, zult u op zoek moeten gaan naar een onderhoudsservice.

Wij kunnen uw probleem oplossen zonder dat u uw tijd verspilt en uw handen vuil hoeft te maken! Wacht dus niet langer met uw afvoerproblemen, wij kunnen voor u ontstoppen, repareren en de leidingen van binnen splinternieuw maken. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat er opnieuw problemen optreden. Hier is een volledige lijst van residentiële schoonmaakdiensten die wij aanbieden:

 • Aanrecht:Een verstopping van uw keukenafvoer is een van de meest voorkomende problemen in huis. Het maakt niet uit of u een voedselrestenvermaler heeft of niet, op een gegeven moment raakt het verstopt. Dit komt omdat op dagelijkse basis vet en resten in de riolering terechtkomen. Dit komt vast te zitten aan de wanden van de buizen en zal uw afvoer uiteindelijk verstoppen. Het ontstoppen van de gootsteen kan een gemakkelijke taak zijn, omdat er zich immers al een gat bevindt onder de gootsteen. Het enige dat u hoeft te doen is een ontstopper gebruiken om de blokkade weg te krijgen. Als de verstopping echter aanhoudt, moet u mogelijk de leidingen losmaken en er dieper inkijken. U heeft mogelijk een slang nodig en andere gereedschappen om de blokkade te vinden, maar dat is geen garantie dat u het probleem kan oplossen. Wij hebben de beste tools om het werk voor u te doen! Niet alleen zullen we de riolering in uw keuken volledig ontstoppen, maar we maken ook de leidingen schoon. Wanneer alles er weer als nieuw uitziet, hoeft u zich geen zorgen te maken dat er snel weer problemen met uw gootsteen ontstaan.
 • Gootsteen in de badkamer: als de gootsteen in uw badkamer verstopt is, is het probleem vaak moeilijker te verhelpen dan bij uw aanrecht. De voornaamste reden dat de gootsteen in uw badkamer verstopt raakt is door haar. Losse haren samen met vet van uw lichaam en zeep is gewoonlijk de oorzaak van een verstopping. Hier zal het gebruik van een ontstopper u niet helpen; de leidingen moeten worden losgekoppeld en de resten moeten handmatig verwijderd worden. Als u de leidingen opnieuw aansluit kan dit lekken veroorzaken en daarom is het in veel gevallen beter om een professional in te schakelen. Neem daarom contact met ons en wij zorgen dat uw gootsteen en leidingen weer als nieuw zijn.
 • Badkuip en douche:net zoals bij de gootsteen in uw badkamer, is ook hier haar en vet de belangrijkste oorzaak voor verstopping. Het is vaak niet eenvoudig om toegang te krijgen tot de leidingen van uw badkuip. Dit komt door de manier waarop de badkuip is gebouwd en waar de leidingen zijn geplaatst. Het effectief schoonmaken hiervan voorkomt grotere problemen in de toekomst. Indien u niet in staat bent om het zelf te doen, dan is onze schoonmaakdienst de beste optie voor u. Wij bieden aan om uw badkuip en uw doucheafvoer te laten leeglopen, schoon te maken en weer volledig functioneel te laten zijn, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken wanneer u een douche of bad neemt.
 • Toilet: Als uw toilet verstopt is, is dat vaak een van de meest vieze taken om te repareren. Menselijk afval kan zeer sterke geuren hebben, maar poep is niet noodzakelijk de oorzaak van de verstopping in uw toilet. Als de oorzaak ergens anders ligt moet er meer gebeuren om uw toilet weer functioneel te laten zijn. Om de pijpleidingen te controleren moet u vaak een slang gebruiken om de verstopping te verwijderen; mogelijk moet er zelfs een pomp aan te pas komen. Daarvoor moet u de juiste hulpmiddelen, tijd en een sterke maag hebben.

Als u dit niet ziet zitten, bel ons dan. Wij zullen niet alleen uw probleem oplossen en alles netjes voor u opruimen, maar we zullen ook de belangrijkste oorzaak van het probleem identificeren. Hiermee vermijdt u dit in de toekomst mogelijke verstoppingen.

 • Dakgoot:Denkt u dat uw dakgoot verstopt zit? Wanneer dit het geval is, zult u merken dat het water langzamer wegloopt of zelfs over de dakgoot stroomt. Waarschijnlijk zijn er bladeren en takjes van de bomen gevallen en in de goot terecht gekomen en deze veroorzaken nu een verstopping in de afvoer. Om dit op te lossen, moet u het dak op. Het is echter mogelijk dat u niet het dak op wilt of kunt of dat u geen gereedschappen heeft om de verstopping te verwijderen. Dan is het inhuren van een professionele reinigingsdienst voor u de beste optie. Wij kunnen de locatie van de verstopping identificeren, deze verwijderen en de afvoer weer volledig functioneel maken. We zullen u ook adviseren om mogelijke problemen in de toekomst te vermijden.

Rioleringsreiniging

Heeft u problemen met uw riolering? Wanneer de leidingen in uw huis schoon zijn maar u toch verstoppingsproblemen heeft, kan er een probleem zijn met de riolering. Het probleem zit dan veel dieper in de buizen en dat maakt het moeilijk om te repareren. Het is misschien niet eens in uw huis, maar buiten in de leidingen die naar het riool gaan. Ook kunt u problemen ondervinden met uw septic tank, die uitgepompt moet worden om weer goed te functioneren. In al die gevallen is het huren van een onderhoudsdienst de beste optie voor u. Het probleem zal worden geïdentificeerd, opgelost en uw vuilafvoer zal weer normaal werken. In onderstaande gevallen kunt u overwegen een schoonmaakservice voor rioolleidingen in te huren:

 • Rioolafvoer:Heeft u de afvoeren van uw huis gecontroleerd en u blijft problemen ondervinden? Zo ja, dan zit het probleem vaak dieper in de leidingen. Het kan echter behoorlijk moeilijk zijn om de juiste locatie te bereiken. U moet over de juiste tools beschikken voor deze klus; er moet een camera in de leidingen gebracht worden om te zien waar het probleem zich bevindt, waarna er actie kan worden ondernomen om de verstopping te verwijderen. Deze professionele tools heeft niet iedereen tot zijn of haar beschikking en daarom is het nodig iemand in te huren met de juiste materialen. Door ons in dienst te nemen, heeft u garantie dat het werk effectief zal worden uitgevoerd en uw riolering weer volledig operationeel zal zijn. We kijken in uw rioolpijpen om de oorzaak te achterhalen en maken deze schoon. We brengen een slang in om de verstopping te bereiken en naar behoren te verwijderen. Er zal ook een door water aangedreven slang worden ingebracht om alles wat zich aan de wanden bevindt te verwijderen om een mogelijk toekomstig probleem te vermijden. Als wij klaar zijn ziet uw rioolafvoer er weer als nieuw uit en hoeft u zich geen zorgen te maken dat er opnieuw problemen ontstaan. Dus wacht niet langer en neem contact met ons op!
 • Septic tank:Loopt het water in uw huis niet goed weg? Dan moet u misschien uw septic tank nakijken. Wanneer uw septic tank vol is, moet u deze laten leegpompen. Dit is niet iets dat u alleen kunt doen, dus het huren van een rioolreinigingsdienst is noodzakelijk. Degene die uw septic tank moet leegpompen, laat u over het algemeen ook weten hoe vaak dit moet gebeuren. De frequentie is gebaseerd op het aantal mensen in uw huishouden en het formaat van uw tank. Het enige dat u hoeft te doen is een afspraak maken voor het leegpompen om te vermijden dat er problemen ontstaan. Het correct en tijdig onderhouden van uw septic tank voorkomt problemen met uw leidingen en afvoer. Heeft u nog geen vast adres of bent u niet tevreden met de diensten van uw huidige reinigingsdienst? Neem dan contact met ons op en wij geven u het beste advies!
 • Vetopvang:indien uw vetopvang verstopt is, kan het een vervelende klus zijn om te repareren. Afhankelijk van de grootte van uw vetopvang kan het behoorlijk moeilijk zijn om schoon te krijgen. Door alle kleverige vetten, zult u hier waarschijnlijk geruime tijd mee bezig zijn. Niet alleen moet de bak worden geleegd en gereinigd, ook de leidingen die ermee verbonden zijn moeten leeggepompt en ontsmet worden. Als u hier niet de tijd of het geduld voor heeft kunt u altijd onze onderhoudsdienst inhuren. We laten uw vetopvang er weer als nieuw uitzien. We zullen uw vetopvang professioneel legen, schoonmaken en weer vullen met water. De speciale ontsmetting die wij gebruiken zal uw vetopvang zo lang mogelijk netjes houden, zodat u zich in de toekomst geen zorgen hoeft te maken over verstoppingen.

Dakgoot en afvoer van woningen

Heeft u problemen met uw dakgoot of afvoerput na een storm? Lekt uw goot of stroomt het water niet naar de centrale riolering? Dan moet uw hemelwaterafvoer waarschijnlijk adequaat schoongemaakt worden. Als u het probleem negeert, kun u bij de volgende bui grotere problemen in uw huis ondervinden, zoals muren die beschimmeld raken of water in uw kelder. U kunt zelf proberen het probleem op te lossen, maar als u niet over de juiste materialen beschikt, of zelf niet in staat bent om de goot en afvoer te legen dan kunt u onze reinigingsdienst inhuren. Uw hemelwaterafvoer zal volledig gereinigd worden en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over wateroverlast wanneer het regent. Hieronder vindt u een volledige lijst van diensten die wij u kunnen aanbieden:

 • Dakgootreiniging: als uw dakgoot gevuld is met bladeren dan kan het water niet weglopen; het blijft in de goot staan een veroorzaakt mogelijk lekken. Als u dit probleem heeft, zult u het pas merken na een flinke regenbui. Het water stroomt over en loopt via de muren van uw huis naar beneden, als dit lang aanhoudt kan er schimmel aan de binnenkant van uw huis ontstaan. Ook kan er bij uw voordeur een lekkage zitten, zodat het betreden en verlaten van uw huis een natte bedoening wordt. In dit geval moet uw goot gereinigd worden. Als u deze klus liever aan en professional overlaat dan kunt u onze residentiële reinigingsdienst inhuren. We zullen uw dakgoot adequaat reinigen en zullen u ook enkele tips geven over wat er moet gebeuren om problemen met uw dakgoot te minimaliseren.
 • Reiniging van regenpijpen: Het reinigen van uw dakgoot is geen eenvoudige taak maar dit is vaak niet de enige reden dat er een verstopping ontstaat in uw regenafvoer.

Uw regenpijpen kunnen voor grote problemen zorgen zodra er bladeren uit de dakgoot in vast komen te zitten. Doorgaans worden bladeren verzameld in twee delen van de regenpijp zodat deze gemakkelijker te verwijderen zijn; het gebogen gedeelte dat zich vlak onder het gat bevindt en het onderste gedeelte waar het water de afvoerput instroomt. Als u al speciale filters heeft waarmee de bladeren geblokkeerd worden, is het een fluitje van een cent om te verwijderen. Het enige dat u hoeft te doen is het deel openen waar de de bladfilter zich bevindt en deze op de juiste manier schoonmaken en terugplaatsen. Als u echter geen filters heeft, kost het u mogelijk meer moeite om de hele regenpijp te ontstoppen. U heeft dan een hogedrukspuit nodig die vanaf de bovenkant het gat kan ontstoppen. Indien u hier niet de juiste materialen voor heeft, of het liever aan een professional overlaat, bel ons dan. We zullen de regenpijp op de juiste manier schoonmaken en eventuele lekkende gebieden repareren. Ook geven wij u het beste advies voor uw regenpijp om in de toekomst verstoppingen te voorkomen.

 • Afvoerput: Stroomt het water uit de regenpijp, maar loopt het niet weg? Dan heeft u waarschijnlijk last van bladeren en ander afval in uw afvoerput. Ook kan de pijp die verbonden is met de basis van de afvoer en het water naar de straat brengt, verstopt zitten. Met een hogedrukspuit moet de verstopping, die zich in de leidingen naar de straat bevindt, verwijderd worden. U heeft echter een behoorlijk krachtige hogedrukspuit nodig om dit te bewerkstelligen, zodat de verstopping niet alleen dieper komt te zitten, maar ook daadwerkelijk verwijderd wordt. U kunt een spuit huren bij uw plaatselijke bouwmarkt, maar wellicht bent u dan flink wat tijd kwijt voordat alles op de juiste manier is schoongemaakt; er kunnen onverhoopt nog heel wat bladeren en vuil zitten, wachtend om snel weer een verstopping te veroorzaken. Om niet onnodig veel tijd te verspillen, kunt u onze rioolreinigingsdienst inhuren. Wij zullen uw afvoerput volledig schoonmaken, zodat het water op de juiste manier wordt afgevoerd.

Was dit artikel nuttig voor uw afvoerproblemen? Als u nog vragen heeft aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag bij uw aanvraag!

Bel: 06-28791793