Urinoir installatie: professioneel advies (tip!)

Correcte installatie van een urinoir:

Urinoir installatie in detail:

Een urinoir is een gefixeerd voorwerp dat na gebruik wordt gespoeld met water dat daarna afgevoerd wordt in het afvoersysteem van het gebouw. Urinoirs worden geproduceerd in verschillende maten en vormen en worden op de vloer of de muur  gemonteerd.

Bij het plannen en ontwerpen van een moderne en nieuwe woning of bij het renoveren van een badkamer, beschouwen de huiseigenaren het plaatsen van een urinoir niet als een noodzakelijk voorwerp in hun sanitaire voorzieningen. Maar aangezien urinoirs goedkoop en eenvoudig te installeren zijn, en ze ook gebruik maken van een kleinere hoeveelheid water dan de gebruikelijke toiletten, herzien verschillende huiseigenaren hun mening en bekijken ze een urinoir momenteel als een mogelijke aanvulling op hun badkamer. Verscheidene producenten die dit apparaat plaatsen, handhaven een reeks van artistiek ontworpen prototypen voor gebruik in woningen. Andere voordelen van het plaatsen van een urinoir in huis omvatten:

 1. Duidelijk tijdloos design.
 2. Lage onderhoudskosten en mogelijks plaatsbesparing.
 3. Ze worden geplaatst met eenvoudige werktuigen.
Bel: 06-28791793

Inhoud van deze pagina

Installatie instructies van een urinoir

De installatie instructies van een urinoir zijn als volgt:

 1. Verwijder de verpakking van het urinoir. Neem een ogenblik om het urinoir te controleren op eventuele schade. Bevestig dat u over alle essentiële onderdelen, armaturen, gereedschappen en materialen beschikt om de installatie te kunnen voltooien. Vóór de installatie van een op de wand hangend urinoir is een montageplaat een vereiste die moet worden geplaatst in de wand, nagels en -noppen zijn de essentiële benodigdheden voor stevigheid volgens de producent. Plaats het urinoir op een vlakke plek achter de voltooide muur.
 1. Zorg voor structurele ondersteuning direct achter het oppervlak van de voltooide muur in het gebied waar het urinoir nauwkeurig zal worden geïnstalleerd. Behalve dat het element direct aan de muur bouten wordt bevestigd, wordt het gebruik van een in de muur bevestigd multiplex van 2.5 cm aan de achterkant van de gipsplaat voorgesteld, wat ook de beste optie is. Plaats het triplex vóór de aanvang van het installatieproces op de muurstijlen.
 1. De volgende installatie-instructie is om te bepalen waar de hangers, afvoer en watertoevoer moeten worden geplaatst met behulp van de meegeleverde patroon. Kleef het sjabloon op de gewenste positie op de muur en zorg ervoor dat het op dezelfde hoogte of hetzelfde niveau ligt. De hoogte van de rand van het urinoir is meestal 61 cm boven het niveau van de grond gepositioneerd, maar kan worden veranderd op basis van de voorkeur van de gebruiker. Let op bij het gebruik van het patroon als leidraad en noteer alle posities op de muur met een potlood.
 1. Verwijder het sjabloon of de stencil. Er moeten ongeveer een 0.6 cm openingen worden geboord waar de bouten voor de muur worden bevestigd. Verwijder net voldoende gipsplaat voor het afvalwater en de watertoevoer met behulp van een gipsplaatzaag. Het is nodig om de afvoerleiding en watertoevoer te veranderen, zodat ze snel de muur in het gewenste gebied kunnen verlaten.
 1. Monteer de hangers op hun plaats met behulp van de meegeleverde schroeven en bouten en zorg ervoor dat ze stevig vast zitten en vastgeschroefd aan de muur en de houten hangers aan de achterkant van de muur. Bevestig dat de steunen recht zijn door gebruik te maken van een waterpas voor positionering. Wijzig vervolgens indien nodig.
 1. Verbind daarna de bestaande afvoerleiding en de meegeleverde verbinding naar de afvoer met behulp van PVC-cement. Wijzig vervolgens de aansluiting van de de afvoer.
 2. Plaats het urinoir voorzichtig op een positie boven op de hangers en organiseer de urinoir leidingen in een route die op de muur is geplaatst en de afvoeropening aan de achterkant van het urinoir. Zorg ervoor dat het gewicht van het urinoir naar de steunen en hangers wordt verminderd. Maak daarom voorzichtig de extra schroeven vast om het urinoir stevig aan de muur te bevestigen. Niet te vast aandraaien, omdat het porseleinen oppervlak gemakkelijk kan barsten.
 1. Verbind, met behulp van de meegeleverde inlaatbuis, het spoelregelelement aan de bovenkant van het urinoir. De buis zou zich in de urinoir- en spoelregelaar bevinden en zal alleen in het juiste kanaal schuiven als hij op de juiste plaats wordt geplaatst. Maak de spoelregelaar stevig vast en wees voorzichtig met het gebruik van de meegeleverde rubberen ringen om waterlekkage te voorkomen.
 2. Verbind de spoelregelaar met de watertoevoer en controleer de fitting op lekkages. Wijzig de spoelregelaar als er een lek wordt waargenomen. Nu is het urinoir goed geplaatst en geïnstalleerd voor gebruik.

Urinoir montageset

De montageset bevat:

 1. Meetlint
 2. 2.5 cm multiplex
 3. Waterpas
 4. Potlood
 5. Tape
 6. Elektrische boormachine
 7. Gipsplaatzaag
 8. Boorbeetjes
 9. PVC-cement
 10. Stopcontact set
 11. Schone vod

Installatie-instructies voor waterloze urinoirs

Voor de installatie van een waterloos urinoir worden de volgende stappen en richtlijnen gevolgd:

 1. Zorg ervoor dat de hulp spoeler tegen de achterkant van het waterloze urinoir wordt geklemd. Meet vervolgens vanaf de voet van het steunsysteem of de muurbeugel naar het midden van de afvoerbuis op het urinoir. Meet met deze afmeting vanaf het midden van de afvoerbuis in de muur en noteer en markeer de plek.
 2. Stel vervolgens de muurbeugel op. Zorg ervoor dat de beugel correct is geplaatst en waterpas staat.
 3. Verwijder het oude elastiek van de pakking en reinig de flens op de juiste manier en leeg hem. Stel een moderne flenskoppeling in, een elastische pakking met een verlengd deel aan de muur en draai de schroeven vast.
 4. Voeg dan vet aan de afvoerbuis toe en smeer deze in, plaats deze in de koppeling. Zorg ervoor dat deze goed in elkaar glijden door ze meermaals in en uit elkaar te bewegen.
 5. Hang het urinoir aan de muur. Let op de positie, uitlijning en hoogte om de correcte hoeveelheid buis te gebruiken. Voor nauwkeurige plaatsing van de afvoerleiding, met name de uitlijning en hoek, is het noodzakelijk om de muurbeugel naar boven of beneden te verplaatsen.
 6. Grijp de afvoerslang met een tang of een bijbehorend werktuig en steek deze in de buis tot ongeveer 0.6 cm diep. Zorg ervoor dat u geen cilinderdop of stopverf van een loodgieter gebruikt, wat tot een ramp zal leiden. Als de cilinderdop of de stopverf voor huishoudelijk sanitair wordt gebruikt, zal de garantie worden geannuleerd.

 

 1. Voer een waterproef uit om op soepele doorstroming of lekkages te controleren. Bescherm de voet van het urinoir en installeer volgens de installatie-instructies. Vervolledig de installatie-instructies door de kom vast te zetten.

Afmetingen van installatie

Voordat u uw urinoir installeert, zult u zeker nadenken over de gebruiksaspecten. Er zijn geen vaste regels die hierop van toepassing zijn, maar wel aanbevelingen die gevolgd moeten worden deze zijn als volgt:

 1. Gebruik voor volwassenen – een montagehoogte van 660 mm.
 2. Gebruik voor kinderen – die in de middelbare school zitten, 560 mm zijn.
 3. Voor gebruik door kinderen – die de basisschoolleeftijd hebben moet de hoogte 500 mm zijn.
 4. Gebruik voor baby’s 430 mm.

De metingen worden gemeten vanaf de grond tot de naar voren gekeerde rand van het urinoir.

Installatiehoogte urinoir

Voor een normaal gebruik is 61 centimeter de universeel vereiste hoogte voor een wandgemonteerd urinoir. Dat is de afmeting van de rand van het urinoir naar de grond.

Urinoir installatie in huis

Urinoirs worden het meest getroffen in openbare openbare toiletten, maar worden ook steeds vaker in privéwoningen geplaatst. Ze maken gebruik van een kleinere hoeveelheid water en zijn gemakkelijk te gebruiken en onderhouden dan toiletten.

Wie aan het milieu denkt kan ook waterloze urinoirs installeren met behulp van vergelijkbare universele methoden als een standaard urinoir. Als u uw urinoir wilt installeren, hoeft u alleen maar wat gereedschap te gebruiken, wat doorzettingsvermogen te hebben en wat het geheel onderhoud geven.

Urinoir bevestigingsbouten

Het materiaal van de bevestigingsbouten is van staal en de samenstelling van de set is:

 1. 2x stiftschroef
 2. 2x plug 12 nylon

3. 2x kunststof ringen

 1. 2x plastic dop
 2. 2x moer M10
 3. 2x stalen ring DIN 125
 4. 1x plastic zak

Montagehoogte van het urinoir

De universele installatiehoogte is ongeveer 61 cm vanaf de bovenrand of lip van het urinoir recht naar de vloer.

Plaatsingshoogte van de tussenwanden

Tussenwanden worden gebruikt om meer privacy te bieden in openbare gebouwen. Meestal wordt het tussen talloze urinoirs geplaatst, of wordt het neergezet in het midden van een gootsteen en een urinoir.

De tussenwanden bestaan in verschillende hoogtes en breedtes en zijn afhankelijk van wat u nodig heeft. De hoogtes van de wanden variëren van ongeveer 42 inch (106 cm) tot 58 inch (147 cm), en de breedtes variëren van 12 (30 cm)tot 76 inch (193 cm). Openbare wanden zijn beschikbaar in een verscheidenheid van materiaalsoorten; plastic, gepoedercoat staal, hard plastic, vaste fenol en roestvrij staal.

Montagekeuze voor tussenwanden van een urinoir : op de grond gemonteerde schermen bieden meer kwaliteitsondersteuning ; de platen of panelen hebben een op de grond gemonteerde paal aan het uiteinde dat op het paneel is gemonteerd voor extra sterkte.

Grond tot tegen het plafond 10-paal en -plank zijn de meest efficiënte manier om een ​​nette uitstraling in de badkamers te behouden met extra vertrouwelijkheid als optie. De planken of panelen zijn ongeveer twaalf (30 cm) inches tot zesenzeventig (193 cm) inches breed bij achtenvijftig (147) inches hoogte.

Direct boven de vastgezet vloer gemonteerd verdeeld over een pilaar of paal die op de grond is bevestigd bevindt zich een aluminium balk op tweeëntachtig (208 cm) inches hoogte om het bovenste deel stabiel en veilig te maken. De panelen of platen zijn binnen het bereik van twaalf (30 cm) inches tot zesenzeventig (193 cm) inches breed bij achtenvijftig (147 cm) inches hoogte.

Standaard inbouwhoogte van een urinoir

Voor typisch huishoudelijk gebruik is de universele vereiste hoogte voor een aan de muur bevestigd urinoir vierentwintig  inches (61 cm). Dit is de dimensie van de rand of lip van het urinoir naar de grond. Probeer wel om individueel uw urinoir te bekijken, voor mogelijke kleine verschillen, en aan te passen aan uw sanitair thuis voordat de installatie plaatsvindt. Het is waarschijnlijk dat u thuis rekening moet houden met een strikt systeem regels in de praktijk met betrekking tot urinoirs. Als er een mannelijke persoon in uw huishouden een rolstoel gebruikt en gebruik zal maken van het urinoir, is aanpassing naar de regels voor personen met een handicap van de hoogte van het urinoir verplicht. Dit om tegemoet te komen aan gebruiksvriendelijkheid en om gemakkelijk toegankelijk te zijn. De afstand van de grond tot de voorrand of rand van het urinoir moet zeventien  inches (43 cm) zijn.

Verschillende modellen van urinoirs:

Meerdere modellen van urinoirs zijn gestructureerd en gefabriceerd op basis van de behoeften van de klant door de “clean-product” industrie. Urinoirs worden gebruikt in huis, in industriële en commerciële omgevingen, op kantoor en op verschillende plaatsen. Op deze pagina ontdekt u allerlei soorten urinoirs die u op de markt kunt vinden. Als u om wat voor reden dan ook van plan bent om een urinoir te kopen en u twijfelt over de exacte aankoop, dan bent u hier op de goede plek.

Classificatie van urinoirs kan worden uitgevoerd op basis van verschillende factoren. Enkele factoren worden hieronder beschreven:

 1. Ontwerp en functie van het urinoir.

2. Materialen voor de productie van urinoirs.

 1. Type montage.
 2. Classificatie volgens geslacht.

Soorten urinoirs omvatten:

 1. Platte rug urinoir
 2. Hoek urinoir
 3. Hok urinoir
 4. Sensor urinoir
 5. Hurkend urinoir
 6. Waterloos urinoir
 7. Draagbaar urinoir
 8. Urinoir aangepast voor mensen met een handicap
 9. Urinoirgoot
 10. Urinoir voor kinderen.

Installatie damesurinoir

Een vrouwelijk urinoir is aangepast aan de anatomie van dames, om het gemak van dames en jonge dames mogelijk te maken. De modellen zorgen ervoor dat wanneer u plast in staande, half gehurkte of gehurkte houding, er geen direct substantieel lichaamscontact met het urinoir aanwezig is. Zitmodellen zijn ook aanwezig, echter met een echt rechte verbinding met het urinoir.

 1. Een urinoir biedt redelijk noodzakelijke hulp achter de voltooide scheidingswand voor de losse schroeven. De scheidingswand, of de substantie waarmee de schroeven zijn verbonden, moet voldoende solide zijn om uiteindelijk het urinoir te ondersteunen. Het urinoir wordt dan verbonden met de scheidingswand/muur aan de bovenkant met houders die in een bout aan de scheidingswand/muur zijn bevestigd. De basis wordt met speling bevestigd door de ruimtes in het porselein, door de openingen in de armaturen, in de voltooide ruimte. Het kan van essentieel belang zijn om twee bij zes vlakken achter de voltooide muur te plaatsen. Het plaatsen van de muurvlakken gebeurt tussen twee spijkers zodat het eerste platform van het muurvlak gelijk loopt met de naar voren gerichte spijkers. De afgewerkte muur zal nu over het horizontale oppervlak worden verbonden.
 2. Bepaal de plaatsing van het stopcontact, montageschroeven en houders. De hoogte van de rand van het urinoir boven de vloer moet 24 inch (61 cm) zijn, wat de hoogst mogelijke standaard is en 17 inch (43 cm) voor te voldoen aan de voorschriften.
 3. Het vrouwelijke urinoir heeft de pijp in de basis en is voorzien van een halve (1-1/2) inch (1.3 cm) basisnagels/spud. De voorwaarde hierbij is de aanwezigheid van een externe valweg die door andere mensen wordt aangeleverd. De positie van de afvoer wordt aangestuurd door het patroon van de valweg die wordt gebruikt.
 4. Plaats de houders op de juiste plaats en beveilig deze met de schroeven. Controleer of de houders waterpas zijn en ook zorgvuldig afzonderlijk worden verspreid voor de installatie waar u gebruik van gaat maken.
 5. Plaats de gebogen aansluiting voor de uitgang bovenop de slang.
 6. Plaats het urinaal voorzichtig op de houders en pas vervolgens de uitgang van het apparaat aan op de uitgang die op de muur is aangesloten. Het object kan gepast zijn of de hoogte kan gewijzigd worden door de bouten van de houder te losser te schroeven en zo nodig aan te passen. Draai de schroeven niet te vast, want het kan het porselein breken wanneer ze te strak worden aangedraaid.
 7. Bevestig de spoelklep aan het bovenste beschikbare kanaal. De meeste damesurinoirs hebben top kanalen. Gebruik dus de spoelkleppen en regelaars met de vacuümrol, een inch-schroevendraaier stop- en spoelarmaturen.
 8. Bevestig en span de watertoevoer armaturen heel goed aan. Controleer de toevoer- en afvoerverbindingen op lekkage. Takelbuizen zijn niet verantwoordelijk slappe verbindingen of lekkages.
 9. Dit passende object is bijna onderhoudsvrij. Zorg ervoor dat u het schoonmaakt door het te reinigen met een niet-schurende huishoudreiniger en een delicate stof. Maak geen contact met metalen voorwerpen, omdat ze de neiging hebben het oppervlak te beschadigen.

Geberit urinoir installatie

Geberit heeft drie belangrijke methoden die helpen bij de installatie van het urinoir; zij zijn:

 1. Geberit Duo-fix : Geberit Duo-fix is de uitgebreide reeks steriele apparaten met all-inclusive en zelfdragende set-up componenten in de ontwikkeling van gipsplaat. Het is geschikt voor een muur opbouw, in wandopstelling en installatie in zwakke muren net als voor een gedeeltelijke hoogte of de hoogte van de ruimte vóór de wandopstelling, en kan alleen in nieuwe structuren worden gebruikt als modernisering. Met meer dan tweehonderd modellen spreiden de Geberit Duo fix- set-componenten zich over elke mogelijke optie. Dit bevordert de opstelling van urinoirs, toiletten, kranen, alle kanalen en wastafels. De fasen zijn als volgt:

Stap 1: Monteer het Geberit Duo-geraamte en plaats deze in de Geberit Duo-bevestigingsschroef aan de boven- en onderkant van het gestel.

.Fase 2: Stel de componenten van de Geberit Duo fix- set-up af met de schroeven en beveilig gebruikte secties.

Fase 3: Bevestig de balk door gebruik te maken van de spontane connector.

 1. Geberit GIS: via het Geberit GIS worden het ondersteunend netwerk, de onderdelen van de opstelling en de structuur van het geraamte in slechts een paar stappen volledig steriele wanden tot aan de tegels. Als gevolg van hardware-vrije, ondersteunende netwerkverbinding innovatie is er slechts één persoon nodig voor de montage. Dimensionale veerkracht kan adequaat worden terugbetaald met Geberit GIS. De Geberit GIS bevat componenten voor hangende waterkasten en GeberitAqua Cleansprays toiletten, net als voor het aansluiten van het GeberitDuo Freshsmell-extractie-element. De uit te voeren stappen zijn:

Stap 1: Het Geberit GIS-geraamte wordt op een specifieke manier in enkele momenten voorbereid.

Fase 2: De installatiecomponenten worden opgenomen en worden doorgestuurd in het afgewerkte Geberit GIS-ondersteunend netwerk.

Fase 3: Het Geberit GIS-ondersteunend netwerk kan worden ingekaderd voor het snel betegelen in functie van een snelle afwerking.

 1. Geberit Kombi fix : Geberit Kombi fix set-up componenten zijn de oplossing tot een nette installatie bevestigd aan de muur in veilige opbouw. Installatiecomponenten zijn toegankelijk voor alle standaard steriele apparaten. De onderdelen zijn de antwoorden voor blok opstellingen en installaties.

Fase 1: De Geberit Kombi-fixcomponent wordt eerst samengevoegd met vier aanhechtingen op de verdeler.

Fase 2: De water koppeling en lekkage zijn geassocieerd.

Fase 3: Vervolgens wordt het Geberit Kombi fix- installatieonderdeel met baksteen gebouwd. De muur wordt bepleisterd in afwachting van de hendel .

Gerber urinoir installatie

Gerber’s urinoirwand-opgehangen urinoir is een installatie met een laag gebruik, met een totaal van 1,0 gal. Het urinoir heeft verbrede schermen en dubbele houders voor de regeling van de afvoer en betere hygiëne voor de gebruikers. Dit urinoir voldoet aan de dimensies die aangenaam in gebruik zijn  voor de meeste personen en met extra detail een top-tater flush meter. Een soortgelijk systeem dat was verbonden voor de urinoir opstelling voor vrouwen werd extra geconnecteerd, ze zijn hieronder opgesomd:

Deze apparatuur is noodzakelijk bij de installatie van de Gerber urinoir installatie en het sjabloon die door de fabrikant wordt verstrekt moet op de juiste manier worden gevolgd voor een correcte installatie:

 1. Laag verbruik van 1,0 gallons per spoeling (3,8 lpf)
 2. Commerciële grootte
 3. Integrale verspreiding van sproeier
 4. Uitgebreide schilden
 5. Dubbele hangers / houders
 6. Voor de blootgestelde spoelmeter (bovenste kanaal) vier inch bij 3/4 inch (10cm bij 7.5/10 cm)
 7. SPS Female Outlet Verbinding van 2 inch (5 cm) meegeleverd.

Dames urinoir-pan installatie

De installatie van het dames urino-pan wordt als volgt uitgevoerd:

a.Plaats de muurhouders zoals aangegeven door de sjabloon in afbeelding.

 1. Leg touw met tape op de pijpstrengen en breng de vrouwelijke revers op de afvoerbuis aan.
 2. Zoek de voeg op de vrouwelijke revers met het schuine oppervlak dat ver van de revers staat.
 3. Plaats het urinoir voorzichtig op de muurhouders.

e Bevestig de urinepan aan de vrouwelijke revers met behulp van de meegeleverde schroeven, bouten en ringen.

Residentiële urinoir  installatie

De residentiële urinoir installatie is over het algemeen als volgt:

 1. Plaats de spoelklep volgens de richtlijnen van de maker.
 2. Sluit de waterbron aan en zorg voor de voltooiing van de verbindingen van de afvoerpijp.
 1. Schakel de toevoer van het water in.
 2. Spoel en controleer de hele verbinding op lekkage.

Installatie van de urinoir kom

 1. De meegeleverde kom moet worden aangesloten op de afvoeropening in de doorgang van het urinoir; dit zou dan kunnen worden gekoppeld aan een correct geschat apparaat en daarna aan uw afvoerbuis.
 2. Sluit de spoelslang aan op het einde van de buis van het urinoir met een drukfitting.
 3. Stel de kranen in aan de opening van de onderkant van het reservoir.
 4. De tank moet aan de muur worden vastgemaakt met behulp van een geschikte muuraansluiting. Zorg ervoor dat de tank waterpas staat.
 5. Bevestig de spoelbuis aan de tapstaart met behulp van een bovenste moer en elastische o-ring; de spoelbuis moet bijna vijfentwintig (25 mm) in de staart van de kraan komen. De spoelbuis kan op schatting worden gesneden.
 6. Bescherm de spoelbuis tegen de muur door gebruik te maken van “downpipe”-sneden.
 7. Bevestig de petcock aan de watertoevoer door gebruik te maken van een exclusief kraan armatuur.
 8. Monteer vervolgens de urinoir kom volgens de instructies door de opening in de urinoir passage te verbinden.

Installatie van de afvoer van een urinoir

Installatie van een afvoer kan als volgt worden uitgevoerd:

 1. Gebruik de wandsecties als lay-out, meet en bedruk het gebied van alle montage-openingen, zoals aangegeven in de beschrijving. Gebruik # 19 (.166) boorgereedschap voor 2 inch (50 mm) diepe opening in voldoende muur ondersteuning.
 2. Bescherm de secties met bouten van 12 bij 2 inch.
 3. Plaats het bord zodat het contact maakt met de moeren van de schroeven die de secties aan de muur bevestigen.
 4. Gebruik secties als indelingen en boor # 19 door het bord.
 5. 5. Bevestig bord aan secties met # 10-32 x 1-1 / 4 inch (# 10-32 x 1-3 / 4in 1040) bout en # 10-32 schroeven.
 6. Plaats voorzichtig de afvoer van het urinoir op de houders en pas vervolgens de doorgang van het apparaat aan het kanaal dat met de wand is verbonden aan.

Installatie van urinoir flens

De urinoir flens moet achter een urinoir worden geïnstalleerd en aansluiten bij het middelpunt van het trechtergestel. Het komt meestal volledig met montage-apparatuur en montage  richtlijnen zoals:

 1. Injectie gevormd in niet-schadelijk, robuust, weinig vuur en rook getaxeerd grijs polyvinylchloride (PVC)
 2. Over het algemeen gebruikt in het lekkage segment van het DWV-raamwerk.
 3. Voldoen aan de licht- en rookvereisten van (CAN / ULC 102.2, 25/50) voor niet-brandbare structuren.
 4. Extreme toedieningstemperatuur geschat op (140F) met (60C).
 5. Brandvertragend, zal het branden niet versterken in het zicht van de bron.
 6. Maak gebruik van de bevestigde voorlopige en oplosbare PVC-binding om de PVC-aanhechtingen te produceren.
 7. Grote bescherming tegen zuren, oplosbare basen, alcoholen, gloeilamp en andere destructieve media.
 8. De flens is versterkt met een dwarsbalk om te voorkomen dat de spleet zich verspreidt.
 9. Dikke schuimpakking geeft een optimistische afdichting, waardoor de kans op lekkage kleiner wordt.

Urinoir spoelklep installatie

Een  spoelklep van een urinoir is een segment in de tank dat een flap gebruikt om de voortgang van water in de spoeling te regelen. Een typisch probleem is het consequent lekken van water door de spoelklep, dit is zowel problematisch als verspillend, zowel voor uw portemonnee als ecologisch.

 1. Koppel de ketting aan de klep die is losgekomen, trek hem terug naar de openingen die de klep eenvoudig blootleggen.
 2. Als de spoelklep positie van metaal is, reinig deze dan met schuurpapier of staalvlies. Plastic spoelklep posities kunnen worden behandeld door te wassen met behulp van een niet-krassende bal. Als uw tank een spoelkogel gebruikt als hulpstuk, dan kunt u deze reinigen met behulp van schuurpapier of fijn staalvlies.
 3. Houd u aan de richtlijnen om de beste positie voor de fixeerrichting te vinden boven de oude kapotte klep. De pakketten omvatten gewoonlijk een afdichtende lus. Verwijder voorzichtig de bescherming van de afdichtende lus af en plaats het daarna boven de opening van de spoelklep plaats van het urinoir.
 4. Sluit de fitting met een flap en verbind de ketting die van de klep naar de handgreep van de spoelklep loopt. Verminder het teveel aan ketting indien nodig. Schakel vervolgens de toevoer van water in en voeg water toe tot de tank vol is.

Urinoir afdichtingsring installatie

Ga naar de winkel waar buizen te verkrijgen zijn en koop een Europese standaard urinoir reservoir om een afdichtingsring te krijgen die een rand rond de zijkant heeft. Snijd vervolgens openingen in die rand voor de twee steunen op de muurdoorvoer aansluitingen. Breek het op de verbinding en installeer de ring en het urinoir. Aan de zijkant van de ring wordt het opgezet terwijl u al staand het urinoir monteert en de dichtheid is voldoende om een perfecte verzegeling te vormen.

Installatie van de val van het urinoir

De installatie van de val is als volgt:

 1. Trek handschoenen aan; Breng steriele olie aan op de rand van de nieuwe val.
 2. In het geval dat u een val hebt voor een fired urinoir in plaats van een polycarbonaat urinoir, brengt u geen verschillende olie aan op de val.
 3. Gebruik een paar liter schoon, koud water om resten weg te spoelen.
 4. Bevestig nu het luik in de val hanger die zich in de kom van het urinoir bevindt, met de openingen in het hoogste punt van de boog ver weg van de gebruiker naar de achterkant van de kom, zoals te zien is in het ingezoomde beeld.
 5. Wees zeker dat de val stevig op de juiste plek wordt gedrukt gelijk met de rand van het sifonkader.
 6. Plaats een andere plastic zeef over de val of recycleer de gereinigde geharde stalen zeef.
 7. Spoel het urinoir met een grote hoeveelheid water door.
 8. Spray vervolgens het urinoir in met een uitstekende en energetische reiniger.

Installatie van het ventiel van het urinoir

Voordat u de klep installeert, plaatst u eerst de volgende items:

 1. Kast of urinoir armatuur
 2. Afvoerleiding
 3. Watervoorziening

De installatie strategie is als volgt:

 1. Stel de afsluitklep en de muur rib op. Maak kennis met de onaangename verkregen meting. Gemengde fixatie draden moeten worden gebruikt op de mannelijke NPT-draden.
 2. Zorg er voor het vastmaken voor dat de vlakke meterklep aan de achterzijde van de afsluitklep vastzit, zorg ervoor dat het O-ring-deksel zich in de holle O-ring bevindt in de richting van de afwerking van de achterkant en dat de vergrendelbare snaplus en borgmoer zich bevinden zoals deze tevoorschijn komen en demp de O-ring met voldoende water.
 3. Bevestig het achterste uiteinde van de spoelmeterklep in de afsluiter en bevestig met de hand de borgschroef aan de afsluiter. Zorg ervoor dat het element waterpas is.
 4. Maak een beslissing over de lengte van de vacuüm onderbreker buis die nodig is om de installatie spud en spoelmeterklep te verbinden. Snij de vacuüm onderbreker buis op de gewenste lengte, verzamel de vacuümrollerpijp samen en spud moer de aansluiting en de bevestiging van de installatiespud en urinaalklep.
 5. Bevestig de vacuümbreekpijp en de spud moer handmatig aan de schakels en de urinoirklep. Pas de klepverbindingen aan en breng ze op een lijn. Bevestig met een sleutel de vaste spudmoer, vacuümrolbuis en borgmoer.
 6. Controleer voordat de watertoevoer wordt ingeschakeld of alle afsluiters van de spoelventielen stevig zijn afgesloten. De afsluiters kunnen worden losgehaakt en gesloten door gebruik te maken van de aanpassingsschroef die zich op het centrale punt van de bovenkant van de afsluiter bevindt, aan de achterkant van de gewijzigde spreiding, die nu aanwezig is. Voor een nieuwe set-up, stellen we de volgende fasen voor:
 1. Verzegel de afsluiter en verwijder de afdekking van de spoelmeter .

b.Blaas het cilinderventiel uit.

 1. De urinoirkleppen zijn vooraf ingesteld voor installatiecapaciteit zoals beschreven op de containers. Het deksel hoeft niet te worden aangepast voor verschillen in waterdichtheid binnen het werkbereik. Om het ventiel te installeren voor legitieme activiteit, opent u de afsluiter volledig door de wisselschroef te draaien en het ventiel een paar keer door te spoelen.
 2. De spreiding van de schroefstop moet worden vastgemaakt en stevig worden gecontroleerd nadat de definitieve wijzigingen zijn voltooid.

Waterloze urinoir installatie

De functie van een waterloos urinoir is fundamenteel. Het waterloze urinoir is bedoeld om de vloeistoffen in de val te coördineren, waar het door een laag daintier-vloeistof gaat, de fixeervloeistof genaamd, waarin de overblijvende delen boven de plas staan ​​en een geur belemmering vormen. Het apparaat is bedoeld om de vloeistoffen te matigen en ervoor te zorgen dat de fixeervloeistof niet door het kanaal spoelt.

Waterloze urinoirs worden geïnstalleerd zoals elke andere urinoir installatie. Elk urinoir bevat de essentiële apparatuur naast twee Eco-vallen. In de meeste omstandigheden van retrofit kunt u de huidige opstelling van het gewone urinoir gebruiken om het waterloze urinoir op te stellen waardoor ook tijd bespaard wordt.

Aangezien er geen installaties voor water aanwezig zijn, heeft de set-up een standaard van 2 inch kanaalverbinding nodig. Afhankelijk van het apparaat en de verdeler die u selecteert, zal er een stappenplan voor uw urinoir bijgevoegd zijn. Net als bij gewone urinoirs aan de muur is het noodzakelijk om een planning van de installatie te maken:

 1. Plaats de houten planken waar de urinoir houders op aangehecht zullen worden.
 2. Het kanaal kan geplaatst worden op een standaardhoogte van 18 inch of de hoogte van 11 inch voor arbeidsongeschikte mensen.
 3. Het urinoir is gefixeerd en op gelijke hoogte met de muur gemonteerd.
 4. Het beschermingspaneel en aangrenzend water moeten ondoordringbaar zijn voor water (urine).

Doe-het-zelf urinoir installatie:

Installeer de urinoir spoelklep

Inderdaad, de omgeving eromheen kan onbewerkt zijn, maar wanneer het urinoir in zijn privé-huishouden is, heeft men een centraal punt en is er uiteindelijk geen oud urinoir overschot. De vloeistoffen gaan waar ze moeten gaan, en nergens anders. Voordat u in een echt “leiding-avontuur” stapt, moet u de uitkomsten overwegen, mocht u nalaten het legitiem af te maken!

Bij het zelfstandig installeren van de urinoir spoelklep is de manier van werken afhankelijk van welk probleem uw spoelklep hindert, u kunt eerst proberen de bedieningsstop of de eerste buis te herstellen of het deksel te vervangen als het leeg is. Het niet goed doorspoelen van het urinoir is één van de dringende problemen die optreden wanneer de urinoir spoelklep niet op de juiste manier is geïnstalleerd.

Installeren van een urinoir

Om urinoir te installeren, let op het volgende:

 1. Zorg voor innovatieve superieure urinoirs met duidelijke richtlijnen voor aansluitingen.
 2. Zorg ervoor dat de aanhechtingen en onderdelen die zorgen voor het afzuigen zijn gemaakt van polypropyleen met de laagste verspilling van water.
 3. Zorg ervoor dat de prikstok van het urinoir in verschillende tinten gemaakt is.
 4. Dan zijn de verbindingssets voor wandgemonteerde en vrijstaande urinoirs klaar om te worden geïnstalleerd .

Installeer de wand

 1. Verwijder het urinoir uit de verpakking.
 2. Controleer of er geen schade aan het urinoir is.
 3. Zorg ervoor dat u ook over al het essentiële gereedschap, aanhechtingen en bij elkaar passen materialen beschikt om de installatie te kunnen vervolledigen.
 4. Vóór de installatie van een op de wand hangend urinoir, is een montageplaat een vereiste. Deze moet opgehangen worden in de muurnagels en -noppen zodanig dat het urinoir kan worden geïnstalleerd volgens de voorwaarden van de producent.
 5. De standaard specificaties bepalen de hoogte vanaf de grond om de montageplaat in de spijkers of noppen te bevestigen, hoewel de montageplaat is geplaatst en aangesloten voordat de bouten worden afgeschermd door een voltooide muur.
 6. Bevestig het urinoir stevig vast met behulp van bouten of pennen of schroeven aan een montageplaat achter de afgewerkte muur. Dit om ervoor te zorgen dat het urinoir op een rustige en vlakke plek geïnstalleerd wordt.

Installatie van het urinoir

 1. Plaats het urinoir op een rustige en vlakke plek nadat u het uit de verpakking hebt gehaald.
 2. Zorg ervoor dat u de structurele omgeving direct nauwkeurig achter het oppervlak van de voltooide muur hebt gemaakt in het gebied waar het apparaat in uw huis zal worden geïnstalleerd.
 3. Bepaal waar u de muurhangers plaatst, verwijder het sjabloon en monteer die met schroeven en bouten.
 4. Verbind de bestaande afvoerpijp met de meegeleverde afvoerverbinding door gebruik te maken van PVC-cement.
 5. Plaats het urinoir bovenop de muurhanger en verbind vervolgens het spoelregulatie-element met de bovenste laag van het urinoir met behulp van de meegeleverde ingang spud.
 6. Verbind de spoelregelaar met de watertoevoer en test de connectie op lekkages.

Installatie van de toiletpot

 1. Om te beginnen bevestigd u de spoelbuis met een drukfitting op de aanslagring van het urinoir.
 2. Stel vervolgende de automatische kranen in, aan de opening van de onderzijde van het reservoir.
 3. Zorg ervoor dat de pot vlak is ten opzichte van de muur.
 4. Bevestig de spoelpijp aan het uiteinde van de kraan met behulp van een bovenste moer en elastische o-ring. De spoelpijp moet ongeveer vijfentwintig (25 mm) het einde van de kraan binnenkomen.
 5. Schroef de spoelbuis aan de muur vast met behulp van neerwaartse sneden.
 6. Bevestig de petcock aan de watertoevoer door gebruik te maken van een exclusief kraanarmatuur.
 7. Monteer vervolgens de toiletpot volgens de werkwijze die wordt meegegeven, door de uitlaatopening in het kanaal van het urinoir aan te sluiten.

Installatie van de urinoir spoelklep

 1. a) De eerste stap is om de ketting te verbinden met de flapklep die is teruggetrokken en deze terug te trekken naar de openingen die de klep eenvoudig blootleggen.
 2. b) Reinig hem daarna, als hij met metaal is bedekt met schuurpapier of staalvlies, terwijl u een niet-krassende bal gebruikt om de plastic spoelklep te reinigen.
 3. c) Volg de aanwijzingen op de sjabloon om de beste positie voor de fixeerder te vinden. De pakketten omvatten gewoonlijk een afdichtende lus. Verwijder de bescherming vervolgens van deze lijmpakking en plaats het daarna boven de opening van de spoelklep plaats van het urinoir.
 4. d) Zorg dat de fitting met een flap sluit en verbind de ketting die van de klep naar de hendel van de spoelklep loopt. Schakel vervolgens de toevoer van water in en voeg water toe tot de tank vol is, maar knip indien nodig de overtollige ketting af.

Urinoir montagesteun

De urinoir-montagebeugel is bedoeld om het gewicht op urinoirschermen te verminderen. De montagebeugel kan tal van compositorische zaken ondersteunen, evenals een muur, overhang, borstweringen, overhang, een bocht, pilaren, pergola-dak, raambekleding of een rek. Een montagebeugel is eveneens een component in de raamwerken die worden gebruikt om hedendaagse bekleding aan de buitenkant van alledaagse structuren te bevestigen, net als binnenborden.

Bevestiging voor urinoirs

Montage hardware wordt vaak gebruikt voor mannelijke urinoirs, en voor sommige vrouwelijke urinoirs. Urinoirs kunnen aan de muur of in de grond bevestigd zijn, waarover de gebruiker kan hurken. De urinoirs kunnen worden gebruikt met of zonder water en de leidingen kunnen op passende wijze worden geïnstalleerd. Er zijn handmatige en gemechaniseerde spoelmethoden.

Huur een professionele loodgieter voor de installatie van een urinoir

Het gebruik van een professional voor uw installatie zorgt ervoor dat uw leidingen op tijd worden afgewerkt.

Wanneer moet ik een professionele loodgieter inhuren? Professionele loodgieters zijn geautoriseerd, beschermd en voorbereid in hun afzonderlijke vakkennis. Dit geeft veel mogelijkheden met betrekking tot uw huis. De meesten onder u weten dat water uw huis, inclusief de bedekking, gipsplaat en ook de meubels behoorlijk kunnen schaden.

Installatie bij mij in de buurt

Bent u verhuisd en heeft u de hulp nodig van een urinoir installateur in de buurt? Het web biedt een eenvoudige oplossing. U moet niet meer rond gaan zoeken, aangezien u met uw telefoon het dichtstbijzijnde bedrijf kunt vinden. Omdat deze procedure ook riskant kan zijn, doet u best research naar het de installateur of het bedrijf en contacteert u hen ook best online.

Installatiekosten urinoir

Loodgieters worden per uur betaald. Wanneer u rekening houdt met hun lange voorbereidingstijd, het doorlopen van de training, net als de exorbitante kosten van hun bescherming en licenties kunt u de hoge tarieven die worden aangerekend wel begrijpen. Wat niet mag worden genegeerd, is de manier waarop een deskundige klusjesman u meer dan alleen gespecialiseerde service biedt.

Commerciële urinoir installatie

Als ondernemer beseft u dat het comfort van uw vertegenwoordigers, klanten en bezoekers van cruciaal belang is, en het hebben van een handige badkamer in uw kantoor is essentieel voor de dagelijkse activiteiten van uw organisatie. Bij verschillende sanitaire voorzieningen voor urinoirs en rioleringsdiensten bieden ze een volledige keuze aan installatiediensten voor uw zaak, naast het herstellen, opzetten en reviseren van wastafels, urinoirs en vele andere diensten.

De positie van de urinesensor is essentieel, na de installatie van de transformator, spoelmeter en enkele andere benodigde machines. Wanneer een elektrische kast verkeerd gepositioneerd wordt t.o.v. de leidingen kan de opstelling en afbouw van het item ook verkeerd lopen. Alle vakmensen die klusjesmannen, circuittesters, tegelsetters, enz. die een rol spelen in de opstelling van deze door de sensor vastgestelde spoelmeter, moeten bekend zijn met de voorwaarden voor de correcte installering. Een slecht geïnstrueerde installatie kan de garantie van de producent annuleren.

De hardware die nodig is voor installatie van de sensor is

 1. a) Sleufkopschroevendraaier
 2. b) Verstelbare sleutel
 3. c) Draadstripper / plisseerapparaat
 4. d) 8 Geboorde sleutel Schroevendraaier voor scheidingsplaat gespreide plaat.
 5. e) Soepele klauwspud sleutel

Het juiste begrip van elk aspect van uw urinoir is een essentiële vereiste om er het meeste uit te halen. Van de tips voor montage tot de doe-het-zelfzaak en de duidelijke vereisten voor een correcte installatie, behoren tot de essentiële informatie waar een gebruiker van een urinoir zich bewust van moet zijn. Bovendien moet u bij de meeste problemen met urinoirs bellen voor de hulp van een professional, waarbij ons team van experts altijd klaarstaat om uw oproep voor een van uw sanitair gerelateerde problemen te beantwoorden.

Bel: 06-28791793